Neuromusculaire therapie:


Neuromusculaire therapie is een massage die ontwikkeld werd voor pijnbestrijding waarbij gebruik gemaakt wordt van statische druk op specifieke myofasciale triggerpoints om zo pijn te verminderen. Deze techniek manipuleert het zachte weefsel van het lichaam ( spieren, pezen en bindweefsel) om zo het centrale zenuwstelsel in balans te brengen. In een gezond individu zullen de zenuwen heel traag impulsen ( die verantwoordelijk zijn voor elke beweging, functie en gedachte) naar het lichaam zenden. Kwetsuren, een trauma, distorsie door een verkeerde houding of stress kunnen ervoor zorgen dat de zenuwen hun transmissie versnellen, wat evenwicht tegenhoudt en het lichaam kwetsbaarder maakt voor pijn en dysfunctie. Daarom is het noodzakelijk om lage niveaus van neurologische activiteit te stabiliseren om zo een normale werking en een algemene gezondheid te bewaren.

Zweedse massage:


Een zeer ontspannende techniek waarbij lange strijkende bewegingen, kneden, vibraties en stretchen met lichte oliën worden gebruikt. De druk kan van erg licht tot zeer stevig variëren, wat een ideale combinatie voor een perfecte massage vormt. Klanten vermelden een grotere vitaliteit, een verbeterde mobiliteit en een meer deugddoende slaap.

Zwangerschapsmassage :


Prenatale massage therapie kan een erg nuttig ingrediënt zijn in de prenatale zorg van de zwangere vrouw. Massage tijdens de zwangerschap is therapeutisch lichaamswerk dat zich focust op de speciale noden van de toekomstige moeder omdat haar lichaam spectaculaire veranderingen ondergaat om de geboorte mogelijk te maken. Er bestaan verschillende gezondheidsvoordelen wanneer ontspannende, therapeutische massage wordt toegevoegd aan de gewone prenatale zorg. Lees meer...

Reflexologie voor de handen en voeten:


Drukpunten in de handen en voeten refereren naar verschillende klieren en organen in het hele lichaam. Druk uitvoeren op deze specifieke punten en organen en de punten en organen masseren helpt bij het herstellen van de gezondheid en het evenwicht.

Aromatherapie massage:


Een kalmerende combinatie tussen Zweedse massage en vita flex waarbij gebruikt wordt gemaakt van essentiële oliën om spier - en gewrichtspijn, hoofdpijn en mentale stress te behandelen. Deze oude kunst gebruikt de genezende eigenschappen van de pure oliën van bloemen, planten en kruiden die aangebracht worden via een verzorgende, hands-on massage en die een emotionele en fysieke verheffende behandeling bieden.

Professional Massage Therapy